Lufthansa susţine că va angaja peste 3.000 de oameni în 2017

Postat la 04 ianuarie 2017 208 afişări

Lufthansa susţine că va angaja peste 3.000 de oameni în 2017

Compania germană Lufthansa intenţionează să angajeze peste 3.000 de oameni în 2017, majoritatea însoţitori de zbor, potrivit unei declaraţii publicate miercuri, citată de agenţia Reuters.

Companiile aeriene Lufthansa Group vor să facă peste 2.200 de angajări în total. Lufthansa Technik, subsidiara Lufthansa Group care asigură mentenanţa şi reparaţia, plănuieşte să recruteze 450 de noi angajaţi.

Piloţii şi membrii echipajului Lufthansa au intrau de mai multe ori în grevă în ultimii ani, în contextul în care compania încearcă să reducă costurile. Sindicatul echipajului Lufthansa, UFO, a spus, în decembrie, că ultimele discuţii în legătură cu salarizarea şi condiţiile de muncă pe care le-a avut cu conducerea au eşuat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.