Lucrările la autostrada Bucureşti - Braşov, tronsonul din Sectorul 2, au fost avizate

Postat la 13 mai 2014 71 afişări

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a semnat, marţi, avizul pentru emiterea autorizaţiei de construire necesară începerii lucrărilor la Autostrada Bucureşti - Braşov, tronsonul aferent Sectorului 2.

Lucrările la autostrada Bucureşti - Braşov, tronsonul din Sectorul 2, au fost avizate

 Conform documentaţiilor, traseul autostrăzii începe din Sectorul 2, de la strada Petricani, în prelungirea străzii Fabrica de Glucoză, traversează Valea Saulei şi ajunge la calea ferată Bucureşti - Constanţa, de unde iese din Capitală şi intră în judeţul Ilfov.

"Pentru zona de început, de la strada Fabrica de Glucoză, autostrada este proiectată într-un rambleu de 0,5 - 1 metru, aproape de nivelul tramei stradale ce urmează să se dezvolte în zonă", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2, transmis agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, pentru realizarea relaţiilor de trafic în toate direcţiile a fost prevăzută o intersecţie "în cruce decalată" spre pepiniera din zonă, pentru a nu afecta liniile de tramvai de pe strada Petricani, urmând ca proiectul de semaforizare a intersecţiei, precum şi execuţia acestui sistem să fie realizate de Primăria Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucrarile-la-autostrada-bucuresti-brasov-tronsonul-din-sectorul-2-au-fost-avizate-12622056
12622056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.