Lucian Bute promoveaza brandul national de turism la meciul cu Magee

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 martie 2011 33 afişări

Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, promoveaza Romania la meciul cu Brian Magee, care va avea loc pe 19 martie 2011, la arena sportiva Bell Centre din Montreal, Canada. Meciul va fi transmis si in Romania in dimineata zilei de sambata.

Bute poarta pe echipament insemnele brandului national de turism atat la meciul oficial, cat si la antrenamentul din centrul comercial Place Versailles (desfasurat in prezenta publicului), conferinta de presa si cantarul oficial. In plus, la antrenament si la conferinta de presa sunt amplasate bannere cu marca turistica a Romaniei.

Lucian Bute si-a anuntat acordul de a colabora cu ministerul dezvoltarii regionale si turismului in vederea promovarii Romaniei anul trecut, in noiembrie. "Prin tot ceea ce am facut pana acum am incercat sa promovez Romania; am purtat in ring drapelul national si am fost intotdeauna mandru de tara mea. Sunt onorat sa ma alatur marilor sportivi care au promovat imaginea Romaniei in lume (precum Nadia, Hagi sau Ilie Nastase), cu atat mai mult cu cat este pentru prima data cand mi se propune sa fac acest lucru in mod oficial", declara Bute la momentul respectiv.

"Actiunea de promovare urmareste cresterea vizibilitatii si notorietatii brandului national de turism, precum si asocierea cu o personalitate cu recunoastere nationala si internationala, ca vector de promovare a turismului romanesc", se arata in comunicatul de presa remis de minister.

Actiunea face parte din programul anual de marketing si promovare a Romaniei ca destinatie turistica (HG 14/2011) si se incadreaza in proiectul de construire a brandului national de turism, proiect finantat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
bute,
promovare,
romania,
turism
/actualitate/lucian-bute-promoveaza-brandul-national-de-turism-la-meciul-cu-magee-8074004
8074004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.