Lovitură pentru fotbalul italian: Un legendar club de fotbal va intra în faliment în 10 zile dacă nu strânge 5 milioane de euro

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 iunie 2018 3941 afişări

Lovitură pentru fotbalul italian: Un legendar club de fotbal va intra în faliment în 10 zile dacă nu strânge 5 milioane de euro

După ce a ratat promovarea în faţa echipei Cittadella, clubul de fotbal Bari este aproape de a intra în faliment dacă nu strânge 5 milioane de euro în 10 zile, potrivit Football Italia.

Clubul a pierdut două puncte în clasament pentru că nu a reuşit să îţi plătească jucătorii la timp, picând astfel în spatele echipei Cittadella.

La Reppublica scrie că situaţia financiară a clubului se înrăutăţeşte pe zi ce trece şi că are nevoie de 5 milioane de euro în următoarele 10 zile pentru a evita falimentul.

Kreare Impresa, acţionarul majoritar, va fi nevoit să găsească lichiditatea necesară înainte de întâlnirea generală a acţionarilor.

Dacă nu reuşeşte, Bari va fi declarată „în faliment”, iar un comisar va fi numit pentru a restitui creditorilor cât mai mulţi bani posibil.

Printre numele mai mari care se află acum în echipă se numără Franco Brienza, Libor Kozak şi fostul mijlocaş de la Celtic, Liam Henderson.

Bari a câştigat de patru ori campionatul italian şi o dată cupa Mitropa, iar din 2011 joacă în liga secundă.

Printre marii jucători ai fotbalui mondial care au plecat de la Bari se numără Nicola Ventola, Gianluca Zambrotta, Antonio Cassano şi Diego De Ascentis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
club,
faliment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.