Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează o soluţie pentru IMM-urile care fac comerţ sau producţie

Autor: Florin Casota Postat la 29 mai 2018 125 afişări

Logicode, prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează ExtendPro, o soluţie software completă de tip SaaS (Software as a Service), pentru IMM-urile care au stocuri de gestionat, fie că este vorba de producători, distribuitori, magazine sau lanţuri de retail.

Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează o soluţie pentru IMM-urile care fac comerţ sau producţie

ExtendPro permite utilizarea terminalelor mobile, cu conectivitate wireless şi cititor barcode încorporat, în activităţile de recepţie, inventariere, livrare şi preluare a comenzilor de la clienţi. Ea asigură creşterea productivităţii angajaţilor prin accesul în timp real la informaţiile din ERP, prin utilizarea tehnologiei barcode în identificarea automată a produselor şi prin salvarea datelor rezultate direct în ERP.

Beneficiind de date exacte şi actuale culese cu ExtendPro, ERP-ul oferă o imagine asupra resurselor disponibile.

Noua soluţie software a fost realizată în urma unei investiţii de 200.000 de euro. Până în prezent, primele funcţionalităţi integrate de ExtendPro şi făcute disponibile în zona operaţională sunt cele legate de gestiunea stocurilor (Inventory Management) şi comercial (Sales Force Automation), având ca piaţă ţintă IMM-urile ce activează în comerţ şi producţie.

“IMM-urile din comerţ şi producţie fac cu greu faţă marilor companii care investesc  masiv pentru integrarea tehnologiilor mobile şi barcode în activitatea lor. ExtendPro a fost dezvoltată ca o soluţie SaaS, accesibilă financiar, de creştere a competitivităţii firmelor mici şi mijlocii prin utilizarea celor două tehnologii”, spune Dorel Dragoş, Managing Partner Logicode. ”Impactul în performanţa economică este unul major, prin reducerea erorilor umane, optimizarea stocurilor, creşterea productivităţii, îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii, creşterea vânzărilor şi reducerea costurilor”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.