Locuitorii Sectorului 5 vor avea platformă digitală pentru rezervarea locurilor de parcare

Autor: Petru Mazilu Postat la 09 martie 2021 51 afişări

Primăria Sectorului 5 din Bucureşti va pune la dispoziţia locuitorilor o platformă digitală pentru închirierea spaţiilor de parcare. Portalul va fi accesibil după ce municipalitatea va inventaria toate spaţiile de parcare, operaţiune ce presupune şi demolarea de garaje.

Locuitorii Sectorului 5 vor avea platformă digitală pentru rezervarea locurilor de parcare

Acţiune de inventariere a spaţiilor de parcare va începe miercuri. Totodată, echipele care vor acţiona pe teren au în vedere identificarea de spaţii ce pot fi transformate în noi locuri de parcare.

„O astfel de situaţie o reprezintă garajele amplasate ilegal, care urmează să fie demolate. Poliţia Locală Sector 5, prin Direcţia de Control – Disciplina în Construcţii, a procedat la somarea tuturor garajelor de pe raza sectorului. În cazul în care proprietarii nu au ridicat garajele în termen de 24 de ore de la primirea somaţiilor, Poliţia Locală Sector 5 poate acţiona pentru ridicarea acestora. Astfel, în locul garajelor se vor putea crea mai multe locuri de parcare, decât cele existente în prezent”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5.

După ce acţiunea de inventariere a locurilor de parcare va fi finalizată, toate informaţiile se vor regăsi într-o platformă digitală. Cetăţenii vor putea să vadă în timp real locurile de parcare de reşedinţă disponibile, vor putea să îşi selecteze singuri locul de parcare dorit, iar depunerea documentelor se va face electronic, direct în platforma digitală.

După ce documentele vor fi validate de către funcţionarii Primăriei, plata se va putea face tot prin intermediul sistemului on-line, au precizat reprezentanţii Sectorului 5.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 5,
platformă,
parcare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.