Liviu Dragnea: "Legea care interzice fumatul în spaţiile închise nu va fi modificată"

Postat la 19 septembrie 2017 829 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a dat asigurări, marţi, că Legea care interzice fumatul în spaţiile închise nu va fi modificată în Parlament, în ciuda unor propuneri de modificare aflate în dezbaterea Comisiei de sănătate a Camerei.

Liviu Dragnea: "Legea care interzice fumatul în spaţiile închise nu va fi modificată"

„Am discutat şi ieri (luni, n.r.) în grup şi despre acest lucru şi nu am luat plauze. Eu le-am adus aminte colegilor mei şi vă aduc aminte şi dvs. că această lege a fost deblocată de mine, după ce a fost blocată foarte mult timp, chiar dacă unii colegi nu au fost fericiţi. Am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă o să fie supăraţi cei care sunt fumători ca şi mine”, a spus Dragnea, întrebat despre propunerile de modificare a legii în vigoare, aflate în dezbateera Comisiei de sănătate a Camerei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.