Liviu Dragnea internat în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Medicii vor decide astăzi dacă are nevoie sau nu de operaţie

Autor: Ana Petrescu Postat la 17 martie 2019 41 afişări

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că doctorii au decis să îl interneze în spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminică, dacă este nevoie sau nu de o intervenţie chirurgicală.

„Medicii au stabilit aseară să îl interneze şi i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să îşi facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operaţie, intervenţie chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin ţară”, a afirmat Codrin Ştefănescu, duminică, pentru MEDIAFAX.

Secretarul general al PSD a adăugat că va ţine şedinţa de duminică pentru alegerea conducerii filialei PSD Brăila, iar ulterior se va reîntoarce la Bucureşti pentru a îl vizita pe Liviu Dragnea la spital.

Anterior, Codrin Ştefănescu afirma, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea a avut o repriză de discopatie, de sciatică, iar sâmbătă problemele s-au acutizat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
SPITAL,
SĂNĂTATE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.