LIVE. Tragerea la sorţi: play-off-ul Liga Naţiunilor. Cu cine joacă la baraj echipa de fotbal a României

Autor: Mihaela Măncilă Postat la 22 noiembrie 2019 82 afişări

Tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Naţiunilor. Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon, va avea loc tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Naţiunilor, care este şi ultima şansă a echipei naţionale a României să fie prezentă la Campionatul European de anul viitor.

Tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Naţiunilor. Pentru EURO 2020 se ştiu deja cele 20 de echipe calificate în urma campaniei de calificare, acestea sunt: Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveţia, Danemarca, Croaţia, Ţara Galilor, Polonia, Austria, Spania, Suedia, Franţa, Turcia, Belgia, Rusia, Italia şi Finlanda.

CLICK AICI PENTRU LIVE

În urma play-off-ului Ligii Naţiunilor, care este programat în perioada 26-31 martie, se vor mai califica alte patru echipe. La baraj, alături de România vor mai participa: Islanda, Bosnia-Herţegovina, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoţia, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo şi Belarus.

Astfel, vineri, echipa de fotbal a României va afla pe cine va întâlni în semifinale şi în finală, în cazul în care câştigă primul meci.

Care sunt variantele României:

Divizia A - acolo unde merge în deplasare în semifinale şi o întâlneşte pe Islanda şi în finală pe una dintre: Bulgaria, Israel şi Ungaria, acasă sau în deplasare, în funcţie de tragerea la sorţi

Divizia C - acolo unde joacă în semifinale împotriva Scoţiei, în deplasare, iar în finală cu câştigătoarea dintre Norvegia şi Serbia, acasă sau în deplasare, în funcţie de tragerea la sorţi

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final de fotbal din 2020 se va desfăşura la Bucureşti, pe 30 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.