Lidl România are un nou director naţional de vânzări şi logistică

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2016 599 afişări

Lidl România are un nou director naţional de vânzări şi logistică

Ionuţ Preda va prelua de la 1 mai atribuţiile funcţiei de director naţional de vânzări şi logistică în cadrul Lidl România, după o carieră de 11 ani în domeniul retailului internaţional. La Lidl a lucrat vreme de opt ani, iar cele mai recente funcţii în cadrul companiei au fost de director de vânzări şi, ulterior, de director al sediului regional de la Iernut. Din această poziţie a coordonat operaţiunile şi vânzările companiei germane pentru zona centrală şi de nord-vest a ţării. Cu experienţă acumulată atât în Germania, cât şi în România, executivul a urmat cursurile Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Pregătirea sa profesională a continuat apoi cu un program de masterat în Slovacia şi un MBA în Marea Britanie.

Ionuţ Preda îl succedă în funcţia de director naţional de vânzări şi logistică pe Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea întregii companii. Din Consiliul de Conducere Lidl, prezidat de Frank Wagner, mai fac parte Sergiu Fală, în calitate de director naţional de servicii centrale şi expansiune, Antoniu Radu, director naţional administrativ şi Marco Giudici, director naţional de achiziţii şi marketing.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lidl-romania-are-un-nou-director-national-de-vanzari-si-logistica-15274962
15274962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.