Lidl lansează astăzi un nou pachet de oferte turistice. Cât costă un sejur în Republica Dominicană, Maroc sau la Mamaia

Postat la 15 iunie 2016 948 afişări

Lidl lansează astăzi un nou pachet de oferte turistice. Cât costă un sejur în Republica Dominicană, Maroc sau la Mamaia

Lidl lansează începând de miercuri un nou pachet de destinaţii de vacanţă, atât în România cât şi în zone exotice, precum republica Dominicană, potrivit unui anunţ al companiei. 

O excursie în Punta Cana din Republica Dominicană, de şapte nopţi cu transport cu avionul şi cazare în hotel de patru stele, All Inclusive, de la 999 de euro de persoană. 

Doritorii de excursii pot alege şi Maroc, oferta fiind tot de şapte nopţi, transport cu avionul şi hotel de patru stele cu demipensiune, de la 659 de euro de persoană.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lidl-lanseaza-astazi-un-nou-pachet-de-oferte-turistice-cat-costa-un-sejur-in-republica-dominicana-maroc-sau-la-mamaia-15494831
15494831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.