Lidl a depăşit 240 de magazine în România după 10 deschideri în 2019. Investiţia într-un magazin pe teren propriu este de 2 mil. euro

Postat la 30 mai 2019 162 afişări

Discounterul german Lidl are peste 240 de magazine în România, dintre care 10 deschise de la începutul anului.

Lidl a depăşit 240 de magazine în România după 10 deschideri în 2019. Investiţia într-un magazin pe teren propriu este de 2 mil. euro

Dintre acestea 8 sunt proiecte noi, iar două sunt mutări. În cazul mutărilor însă e vorba tot de magazine construite de la zero de retailer pentru că nu erau adaptate noului model sau pentru că aveau suprafaţă prea mică.

 

Astfel, pe viitor compania ar putea să mute sau să demoleze o parte din maga­zi­nele existente pentru a dezvolta altele mai efi­ciente. Lidl preferă să deţină magazinele în pro­prietate, însă există şi cazuri - în special în cazul ma­gazinelor preluate de la Plus - unde se află cu chirie. Compania deschide astăzi o nouă unitate de discount în localitatea Zărneşti din judeţul Braşov, iar pe 6 iunie va fi inaugurat un magazin în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov. În cazul magazinului din Zărneşti este de fapt vorba de o mutare, pe când în 1 Decembrie este o deschidere de tip greenfield.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
lidl,
romania,
magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.