Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat şi anunţă că se alătură protestatarilor

Postat la 02 februarie 2017 131 afişări

Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat şi anunţă că se alătură protestatarilor

Liderul ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a transmis, joi, un comunicat de presă prin care anunţă că demisionează din funcţie, deoarece dezaprobă acţiunile Guvernului şi îşi exprimă solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni şi peste 300.000 de cetăţeni care au protestat, alăturându-se lor, transmite cor

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi corespondentului MEDIAFAX de preşedintele organizaţiei municipale a ALDE Sibiu, Robert Paskuj, acesta a demisionat din funcţie, considerând că „funcţiile înalte sunt bune atunci când din acea postură poţi să faci bine pentru cei ce cred în tine”, Paskuj urmând să se alăture protestatarilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
sibiu,
anunt,
lider,
protestatari,
comunicat,
functie,
presa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.