Lider PSD Cluj: Nu susţin proiectul de lege cu prag de 200.000 de euro pentru abuz în serviciu

Postat la 27 decembrie 2017 89 afişări

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, nu susţine proiectul parlamentarilor social-democraţi privind stabilirea unui prag de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu, susţinând că este nevoie de dezbatere publică, transmite corespondentul Mediafax.

Lider PSD Cluj: Nu susţin proiectul de lege cu prag de 200.000 de euro pentru abuz în serviciu

Horia Nasra a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că modificările propuse lipsesc de substanţă infracţiunile de corupţie prevăzute de Codul Penal.

”Nu susţin acest proiect de lege. Modificările propuse lipsesc de substanţă infracţiunile de corupţie prevăzute de Codul Penal. În ceea ce priveşte pragul de materialitate pentru abuzul în serviciu este obligatoriu să facă obiectul unei dezbateri publice”, a spus Nasra.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a iniţiat un proiect legislativ pentru modificarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, prin care propune ca pragul pentru abuzul în serviciu să fie stabilit la 200.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.