Liberalul Nicolăescu, haiduc de stat

Autor: Gândul Postat la 15 ianuarie 2013 31 afişări

Nicolăescu taie fondurile direcţionate de stat către spitalele private. Se discută aprins dacă măsura e corectă sau nu din punct de vedere concurenţial şi al libertăţii de alegere care trebuie lăsată pacientului. Nu cred că asta îl preocupă şi pe dl. ministru.

Liberalul Nicolăescu, haiduc de stat

Nicolăescu taie fondurile direcţionate de  stat către spitalele private.

Se discută aprins dacă măsura e corectă sau nu din punct de vedere concurenţial şi al libertăţii de alegere care trebuie lăsată  pacientului.

Nu cred că asta îl preocupă şi pe dl. ministru.

E. Nicolăescu vrea să dea publicului impresia că e de partea celor mulţi şi săraci, în vreme ce inşii cu bani n-au decât să plătească la privat.

Impresie falsă deoarece:

1. Numărul pacienţilor care beneficiază de servicii decontate în spitale private este sub 3% din totalul pacienţilor într-un an. Sumele alocate unităţilor private de către stat nu depăşesc 10% din banii cu care funcţionează acestea.

Prin urmare, măsura nu e semnificativă – oameni puţini, sume mici.

Citi]i mai departe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liberalul-nicolaescu-haiduc-de-stat-10470968
10470968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.