LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Leroy Merlin a deschis în Ploieşti cel de-al treilea magazin din România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 15 mai 2015 883 afişări

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a deschis la Ploieşti, cel de-al treilea magazin din România. Magazinul este situat în cadrul centrului comercial aflat pe DN1, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova şi este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

Leroy Merlin a deschis în Ploieşti cel de-al treilea magazin din România

Achiziţia operaţiunilor comerciale din România ale lanţului bauMax permite Leroy Merlin să-şi extindă mai repede reţeaua de magazine. Reamenajarea şi redeschiderea magazinului din Ploieşti este primul pas în rebrabding.

Oferta Leroy Merlin are în ofertă zeci de mii de produse de bricolaj, construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, pe o suprafaţă de 12.000 mp iar echipa est formată din 100 de angajaţi.

“Acum aducem şi în Ploieşti acest concept, într-un oraş care ne-a interesat de mai mult timp şi tocmai de aceea am organizat aici, în cele mai mici detalii, cel de-al treilea magazin din ţară”, a declarat  Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Primul magazin deţinut de Leroy Merlin în România a fost deschis în septembrie 2011, în cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila. Magazinul din nordul Capitalei a înregistrat în 2013 cele mai mari vânzări per magazin de pe piaţa românească de bricolaj.

Fondat în 1923, Leroy Merlin este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer de profil la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Adeo.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/leroy-merlin-a-deschis-in-ploiesti-cel-de-al-treilea-magazin-din-romania-14272505
14272505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.