Lenjeria intimă "anti-radiaţie" pusă la vânzare

Postat la 14 august 2015 246 afişări

Lenjeria intimă "anti-radiaţie" pusă la vânzare

Încă nu este dovedit, dar  unii cercetătorii au găsit o conexiune între scăderea fertilităţii barbaţilor şi telefoanele mobile. Se pare că radiaţia emisă de telefonul mobil ţinut în buzunarul pantalonilor afectează fertilitatea, scrie Daily Mail.

Îngrijorat de sănătatea "micilor înătători", Joseph Perkins din Londra a creat Wireless Armour, un tip lenjerie intimă pentru bărbaţi ce conţine o plasă de argint cusută în ţesătura lenjeriei. Această ţesătură protejează purtătorul de 99,9% din radiaţiile electromagnetice, emise de dispozitive precum smartphone-uri, tablete sau laptopuri.

Lenjeria vine cu două modele. 360, ce oferă protecţie împotriva radiaţiei în faţă şi în spate şi 180, ce oferă protecţia doar în faţă. Perechea 180 se vinde cu 24 de lire, iar 360 cu 35 de lire.

"Wireless Armour a fost creat pentru a ne proteja sănătatea generaţiei wireless, care este lipită de telefoanele mobile", a spus Perkins. "Niciodată nu am fost atât de expuşi radiaţiei electromagnetice ca până acum", a adăugat el.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lenjeria-intima-anti-radiatie-pusa-la-vanzare-14675302
14675302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.