Legea, încălcată chiar de parlamentari: fără mască în incinta Parlamentului

Postat la 25 mai 2020 145 afişări

Legea, încălcată chiar de parlamentari: fără mască în incinta Parlamentului

Aleşii nu poartă mască în Parlament, deşi sunt obligaţi prin lege. Tocmai aceia care au reglementat această măsură nu o respectă. Măştile de protecţie apar miraculos la vederea camerelor de filmat sau nu mai apar deloc

Românii sunt obligaţi să poarte măşti, însă aleşii fentează legea. Masca este un accesoriu opţional la Camera Deputaţilor, deşi legea făcută chiar de parlamentari îi obligă să o poarte.

Culmea, tocmai cei mai vehemenţi susţinători ai purtării măştii de protecţie nu respectă această regulă. La vederea presei, deputatul liberal Marilen Pirtea a scos o mască nou nouţă cu care şi-a acoperit nasul şi gura.

Întrebată de reporterul MEDIAFAX de ce nu purta mască atunci când a intrat în Parlament, acesta a răspuns: „Dar de unde ştiţi că nu aveam mască? Sunt de la ora 10 aici”.

Deputatul susţine că a schimbat o mască veche cu una nouă şi acesta este motivul pentru care nu avea mască pe holul Parlamentului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lege,
parlament,
parlamentari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.