Led Zeppelin anunţă un "nou" album: Va conţine o piesă ce nu a mai fost auzită de 47 de ani

Postat la 20 iulie 2016 172 afişări

Led Zeppelin anunţă un "nou" album: Va conţine o piesă ce nu a mai fost auzită de 47 de ani

Trupa Led Zeppelin va lansa un album numit "The Complete BBC Sessions/ Sesiunile Complete BBC", care va include o melodie ce nu a mai fost auzită de la prima înregistrare din 1969, anul în care a fost difuzată pentru prima oară, potrivit nme.com.

Albumul de 33 de piese va conţine şi o sesiune de 3 melodii, susţinută în martie 1969, piese ce nu au mai fost auzite de la prima lor difuzare, care a avut loc luna următoare - aprilie. Un fan care a înregistrat audiţia de la radio-ul AM a prezentat înregistrarea brută, ce a fost apoi restaurată la o calitate ce poate fi lansată, de către chitaristul Jimmy Page.

Sesiunea cuprinde singura interpretare a piesei ‘Sunshine Woman’, pe care Led Zeppelin nu au înregistrat-o niciodată, precum şi melodiile ‘I Can’t Quit You Baby’ şi ‘You Shook Me’.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
album,
led zeppelin,
refuz,
continut,
piesa,
anunt,
inregistrare,
bbc
/actualitate/led-zeppelin-anunta-un-nou-album-va-contine-o-piesa-ce-nu-a-mai-fost-auzita-de-47-de-ani-15533737
15533737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.