Din Game of Thrones direct pe scena de la Untold. Unul dintre mai iubite personaje va încânta publicul de la Cluj

Postat la 20 iulie 2016 244 afişări

Din Game of Thrones direct pe scena de la Untold. Unul dintre mai iubite personaje va încânta publicul de la Cluj

Kristian Nairn, actorul irlandez care îl interpretează pe Hodor în "Urzeala Tronurilor", va urca pe scnea festivalului de muzică Untold, la Cluj, în această vară, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

Înainte de a interpreta rolul lui Hodor, din serialul fenomen Game of Thrones, irlandezul a încercat să urmeze o carieră în muzică, de mai bine de 5 ani, iar din 2013, Nairn a fost în tuneu sub numele de "Rave of Thrones", încercând să atragă interesul fanilor "Game of Thrones" din întreaga lume.

Deşi în serial personajul interpretat de el şi-a găsit sfârşitul, acest fapt i-a adus notorietate în industria muzicii, din ce în ce mai multă lume solicitându-i serviciile de DJ.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/din-game-of-thrones-direct-pe-scena-de-la-untold-unul-dintre-mai-iubite-personaje-va-incanta-publicul-de-la-cluj-15533726
15533726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.