La doar 4 anişori a uimit o lume întreagă. Vezi câte limbi vorbeşte acest copil genial

Postat la 30 octombrie 2016 535 afişări

La doar 4 anişori a uimit o lume întreagă. Vezi câte limbi vorbeşte acest copil genial

La prima vedere, Bella Devyatkina din Moscova, Rusia, este un copil ca oricare altul de vârsta sa. Lipsită de griji şi veselă tot timpul, fetiţa în vârstă de doar patru ani posedă o capacitate intelectuală remarcabilă, reuşind până la această vârstă să înveţe şapte limbi de circulaţie internaţională. Bella a făcut furori în Rusia în urmă cu doar câteva zile, când a apărut în cadrul unui show TV, unde a vorbit în rusă, engleză, franceză, spaniolă, germană, chineză şi arabă cu o dicţie şi intonaţie aproape perfecte.

Bella a început să înveţe engleza de la vârsta de doar doi ani, cu ajutorul mamei sale. Văzând uşurinţa pe care copilul o are în a înţelege engleza, părinţii se hotărăsc să o de-a la meditaţii pentru limbile franceză, spaniolă, germană, arabă şi chineză. Profesorii s-au declarat uimiţi de rapiditatea cu care Bella învaţă, în doar doi ani reuşind să proceseze o cantitate uriaşă de informaţie, informaţie pe care cei mai mulţi dintre noi nu reuşim să o reţinem nici după ani lungi de studiu aprofundat, scrie, cunoastelumea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
copil,
engleza,
chinezi,
germania,
informatie,
moscova,
vedere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.