L-au trimis acasă de la serviciu, pentru că era în pantaloni scurţi. Cum s-a întors la muncă - FOTO

Postat la 22 iunie 2017 552 afişări

Joey Barge e afectat, ca o mare parte din locuitorii Marii Britanii, de valul de caniculă. Tânărul a decis, în ciuda codului vestimentar de la locul său de muncă, să poarte pantaloni scurţi, pentru că şi colegele sale purtau rochii şi topuri decoltate.

L-au trimis acasă de la serviciu, pentru că era în pantaloni scurţi. Cum s-a întors la muncă - FOTO

N-a reuşit, însă, decât să fie trimis acasă de la muncă, cu indicaţia de a purta ceva potrivit pentru birou, dar şi pentru temperaturile de aproximativ 30 de grade Celsius.

Aşa că Joey a mers acasă şi a căutat în garderoba mamei sale o rochie şi a mers aşa îmbrăcat la muncă, pentru că s-a gândit că i se va permite şi lui ce se permite colegelor sale sau că va fi trimis înapoi acasă, scrie The Mirror.

A urmat un email, în care compania la care Joey lucrează a explicat că, din pricina caniculei, a decis să permită bărbaţilor din companie să poarte pantaloni trei sferturi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.