Lenovo lansează o staţie grafică de dimensiuni compacte pentru mediul de business

Autor: Florin Casota Postat la 21 iunie 2017 95 afişări

Lenovo prezintă, în cadrul evenimentului Tech World Transform, noul ThinkStation P320 Tiny, cea mai mică staţie grafică cu certificare ISV din lume şi serviciul Lenovo PC as a Service (PcaaS).

Lenovo lansează o staţie grafică de dimensiuni compacte pentru mediul de business

ThinkStation P320 Tiny foloseşte la maximum spaţiile mici şi oferă puterea pe care o aştepţi de la o staţie grafică. P320 Tiny se foloseşte de puterea oferită de cele mai noi procesoare Intel® Core i şi se bazează pe placa grafică NVIDIA® Quadro® Graphics pentru a atinge certificarea ISV şi pentru a livra performanţa cerută de o gamă de aplicaţii profesionale. Fie că e vorba de dezvoltarea celor mai noi şi inovatoare produse, conceperea unui zgârie-nor la cele mai înalte standarde sau educarea antreprenorilor viitorului.

Oferta Lenovo PC as a Service (PCaaS) include un model de abonament complet personalizabil, cu preţ fix, care combină elementele hardware şi serviciile într-o singură soluţie. Conceput pentru a elimina efortul de cumpărare, transportare şi administrare a echipamentelor IT, PCaaS îmbunătăţeşte eficienţa ciclului de viaţă al produsului şi reduce costul total de proprietate.

PC as a Service (PCaaS) răspunde la această schimbare din mediul de business prin simplificarea finanţării, transportului, managementului şi procesului de radiere a echipamentelor IT prin integrarea lor într-o singură soluţie configurabilă cu un preţ lunar fix. Companiile pot selecta tablete, laptopuri, desktopuri, staţii grafice sau software şi servicii, ceea ce oferă utilizatorilor finali acces la o gamă mai largă de dispozitive din care pot alege şi permite investiţiilor de capital să crească odată cu businessul.

„Spaţiul de lucru evoluează şi acelaşi lucru se întâmplă şi cu divizia noastră de PCSD. Segmentul de Commercial Business a fost creat pentru a oferi consumatorilor noştri soluţii inovatoare şi instrumente care să îi ajute să valorifice transformarea generată de digitalizarea mediului de business”, a spus Christian Teismann, senior vice president & GM, Commercial Business Segment, PCSD. „ThinkStation P320 Tiny şi PCaaS sunt doar două soluţii din oferta de instrumente pe care o lansăm pentru a ajuta organizaţiile IT să se transforme. Computerele vor continua să fie o componentă integrală a viitorului segmentului de personalized computing”.

ThinkStation P320 Tiny este disponibil în acest moment la preţul de 799 dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lenovo,
business,
mediu,
lansare,
pc,
service,
eveniment,
serviciu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.