Kremlinul: Vladimir Putin încă este dispus să se întâlnească cu Donald Trump

Postat la 28 martie 2018 56 afişări

Kremlinul a anunţat miercuri că preşedintele rus Vladimir Putin este dispus în continuare să aibă o întâlnire oficială cu omologul său american Donald Trump, în pofida expulzării în masă a diplomaţilor ruşi, relatează site-ul postului France24.

Kremlinul: Vladimir Putin încă este dispus să se întâlnească cu Donald Trump

"Acest lucru depinde de partea americană, dar Rusia însă este dispusă", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"Putin este pregătit, iar Rusia este pregătită pentru relaţii benefice şi de încredere reciprocă cu toate ţările, inclusiv cu Statele Unite, dacă şi oponenţii sau partenerii noştri sunt pregătiţi pentru asta", a adăugat Peskov.

Acesta a mai declarat că nu deţine nicio informaţie privind promptitudinea preşedintelui Trump de a se întâlni cu Vladimir Putin, după ce Washingtonul a decis să expulzeze peste 60 de diplomaţi ruşi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.