Korodi (UDMR) o acuză pe Carmen Dan că a transmis informaţii false despre evenimentele de la Valea Uzului: Cine a văzut ultraşi care se manifestă prin rugăciune liniştită?

Postat la 11 iunie 2019 34 afişări

Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, Korodi Attila, a spus, marţi, că ministrul de Interne, Carmen Dan, a primit informaţii eronate despre incidentele din Cimitirul Valea Uzului şi ultraşii maghiari. „Cine a văzut ultraşi care se manifestă prin rugăciune liniştită?”, se întreabă Korodi.

Korodi (UDMR) o acuză pe Carmen Dan că a transmis informaţii false despre evenimentele de la Valea Uzului: Cine a văzut ultraşi care se manifestă prin rugăciune liniştită?

Korodi Attila a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că membrii comunităţii maghiare au protestat faţă de ilegalităţile primarului din Dărmăneşti şi nu au răspuns la provocări, ci au rostit rugăciuni.

„Am ascultat cu surprindere declaraţiile doamnei ministru Carmen Dan care, în loc să anunţe demisia, transmite, în continuare, informaţii eronate despre evenimentele din 6 iunie de la Cimitirul din Valea Uzului. Doamna Carmen Dan spune că şi comunitatea maghiară ar fi mobilizat ultraşi.

Atrag atenţia celor care încă nu au văzut materialele video: membrii comunităţii maghiare au protestat faţă de ilegalităţile primarului din Dărmăneşti, nu au răspuns la provocări, au rostit rugăciuni în timp ce o parte dintre persoanele care au venit să comemoreze la crucile amplasate ilegal au aruncat cu pietre şi noroi, ne-au scuipat, au lovit cu steagurile protestatarii paşnici, au adresat injurii şi au folosit forţa.

Am impresia că doamna ministru Carmen Dan a primit informaţii eronate sau cu bună ştiinţă distorsionează informaţiile şi opinia publică. Poate că doamna ministru are altfel de experienţe dar, din câte ştiu, ultraşii, de regulă, nu se manifestă prin rugăciune liniştită. Cine a mai văzut astfel de ultraşi?”, a spus Korodi.

Potrivit acestuia, se poate vedea din toate declaraţiile liderilor UDMR, din imaginile şi materialele video de la faţa locului că a fost vorba despre un protest paşnic din partea comunităţii maghiare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ultrasi,
korodi,
informatii,
rugaciune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.