Klaus Iohannis, şedinţă de evaluare pe tema COVID-19

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 octombrie 2020 57 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis are, marţi, de la ora 17.00, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, cu preşedintele SRATI, DOrel Săndesc, precum şi cu şeful Secţiei ATI de la Spitalul Militar, Dan Corneci.

Klaus Iohannis, şedinţă de evaluare pe tema COVID-19

„Preşedintele Klaus Iohannis, va avea marţi, ora 17:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, Prof. Dr. Dorel Săndesc, şi Şeful Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă I, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila” Bucureşti, Col. Dr. Dan Corneci”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, la finalul şedinţei, Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
covid 19,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.