Klaus Iohannis: Poliţia să spună de ce nu îl găseşte pe Sebastian Ghiţă

Postat la 24 ianuarie 2017 223 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut marţi Poliţiei Române să explice cum l-a pierdut pe fostul parlamentar Sebastian Ghiţă şi să spună de ce nu îl găseşte, menţionând că "dacă nici asta nu o pot face, atunci cu ce se mai ocupă?“.

Klaus Iohannis: Poliţia să spună de ce nu îl găseşte pe Sebastian Ghiţă

„Aştept ca poliţia să explice cum l-a pierdut pe Sebastian Ghiţă şi de ce nu îl găseşte. Dacă-l găseşte, bravo lor. Dacă nu, să iasă şi să spună de ce nu îl găseşte. Dacă nici asta nu o pot face, atunci cu ce se mai ocupă?“, a afirmat Klaus Iohannis.

Sebastian Ghiţă a fost pierdut, în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, de poliţiştii care îl filau pe DN1, în timp ce se îndrepta către casă de la un eveniment al SRI. Ulterior, pentru nerespectarea condiţiilor controlului judiciar, pe numele fostului parlamentar a fost emis mandat de arestare în lipsă.

La scurt timp după dispariţia sa, postul România Tv a început să prezinte înregistrări cu acesta în care fostul parlamentar vorbea despre relaţia cu Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, cum se fabricau dosarele penale şi cum îşi petrecea vacanţele împreună cu generalul Coldea şi familia lui. Urmare a dezvăluirilor fostului deputat, Florian Coldea a fost suspendat din funcţia de adjunct al SRI, iar după finalizarea anchetei interne, care a arătat că nu a încălcat nicio procedură, Coldea a cerut să fie trecut în rezervă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.