Klaus Iohannis a efectuat vizita medicală anuală, este apt pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 05 martie 2015 37 afişări

Administraţia Prezidenţială a anunţat, miercuri că preşedintele Klaus Iohannis a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, comisia multidisciplinară stabilind că e apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei.

Potrivit comunicatului de presă al Administraţiei Prezidenţiale, în conformitate cu hotărârea CSAT nr. 166 din 2006, preşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila.

Potrivit raportului medical, vizita medicală anuală a fost făcută de o comisie multidisciplinară care apreciază că preşedintele României este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, se menţionează în comunicatul de presă.

Preşedintele României efectuează, anual, un set de analize pentru stabilirea stării de sănătate. Aceasta este prima vizită medicală a preşedintelui Klaus Iohannis, de la preuarea mandatului, în decembrie 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
ANALIZE,
/actualitate/klaus-iohannis-a-efectuat-vizita-medicala-anuala-este-apt-pentru-indeplinirea-atributiilor-functiei-13934036
13934036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.