Kim Jong-un a asistat la un meci de baschet alături de un fost star al baschetului american: "Aveţi un prieten pe viaţă", i-a spus acesta liderului nord-coreean

Postat la 01 martie 2013 58 afişări

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a asistat joi, la Phenian, la un meci de baschet împreună cu Dennis Rodman, un star al baschetului american retras din activitate, a anunţat agenţia de presă China Nouă.

Kim Jong-un a asistat la un meci de baschet alături de un fost star al baschetului american: "Aveţi un prieten pe viaţă", i-a spus acesta liderului nord-coreean

 Kim şi fosta vedetă a echipei Chicago Bulls au urmărit împreună un meci între 12 jucători nord-coreeni şi patru jucători ai echipei americane Harlem Globetrotters, divizaţi în două echipe de câte opt, a precizat agenţia oficială chineză, citând martori oculari.

"Aveţi un prieten pe viaţă", i-a declarat fostul jucător liderului nord-coreean într-un discurs susţinut în faţa mulţimii, a anunţat agenţia VICE, cu sediul la New York, care a organizat călătoria lui Rodman.

Fotografii din timpul meciului îl arată pe Rodman purtând ochelari de soare şi o cască de baseball, în timp ce aplauda şi zâmbea alături de un Kim Jong-un vizibil încântat. Liderul nord-coreean era îmbrăcat într-un costum Mao tradiţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baschet,
coreea,
kim jong un,
activitate,
phenian
/actualitate/kim-jong-un-a-asistat-la-un-meci-de-baschet-alaturi-de-un-fost-star-al-baschetului-american-aveti-un-prieten-pe-viata-i-a-spus-acesta-liderului-nord-coreean-10620711
10620711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.