Kerry anunţă o reuniune SUA-Rusia la ONU pentru stabilirea datei conferinţei de pace privind Siria

Postat la 13 septembrie 2013 25 afişări

Statele Unite şi Rusia au decis să se întâlnească la New York în cadrul Adunării Generale a ONU, la sfârşitul lui septembrie, pentru a încerca să stabilească o dată pentru conferinţa de pace privind Siria, a anunţat John Kerry.

Kerry anunţă o reuniune SUA-Rusia la ONU pentru stabilirea datei conferinţei de pace privind Siria

 "Ne vom întâlni din nou la New York, cam pe 28 septembrie (...), pentru a vedea dacă este posibil să găsim o dată pentru conferinţa" Geneva 2, a declarat secretarul de Stat american după întâlnirea cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov şi emisarul ONU şi Ligii Arabe pentru Siria Lakhdar Brahimi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kerry-anunta-o-reuniune-sua-rusia-la-onu-pentru-stabilirea-datei-conferintei-de-pace-privind-siria-11326297
11326297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.