Kelemen Hunor, mandatat să negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare

Postat la 15 decembrie 2012 16 afişări

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR l-a mandatat, sâmbătă, pe preşedintele uniunii, Kelemen Hunor, să negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, că, după consultările de la Cotroceni şi după desemnarea primului-ministru, va urma o întâlnire cu liderii USL pentru discutarea intrării Uniunii la guvernare, urmând să fie discutate şi portofoliile care ar putea reveni Uniunii.

Kelemen Hunor a declarat, sâmbătă, la finalul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR de la Târgu-Mureş, că numărul portofoliilor care ar putea reveni UDMR într-un viitor guvern va fi discutat cu "colegii din USL", nu prin presă.

"Săptămâna viitoare, după consultările de la Cotroceni şi după desemnarea primului-ministru, probabil că va urma o întâlnire cu liderii USL. Am spus în CRU că, dacă e vorba de participare la guvernare, înseamnă miniştri în cabinet. Câţi miniştri, rămâne de văzut, trebuie să ţii cont de realitate. Numărul de ministere îl vom discuta cu colegii din USL, când ne vom aşeza, nu transmitem prin presă", a spus Keleme

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kelemen Hunor,
UDMR,
USL,
negocieri
/actualitate/kelemen-hunor-mandatat-sa-negocieze-cu-usl-participarea-udmr-la-guvernare-10394416
10394416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.