Kaufland continuă procesul de extindere prin deschiderea unui nou magazin la Braşov

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 aprilie 2017 292 afişări

Kaufland România va deschide sâmbătă, 8 aprilie, un nou magazin în Braşov, acesta fiind cel de-al 114-lea magazin al reţelei la nivel naţional.

Kaufland continuă procesul de extindere prin deschiderea unui nou magazin la Braşov

Situat pe str. Avram Iancu nr. 62, cu o suprafaţă de vânzare de 2771 metri pătraţi, noul hipermarket Kaufland pune la dispoziţia locuitorilor o gamă diversificată de produse de calitate la preţuri reduse, cu accent pe sortimente locale.

Programul hipermarket-ului este de la 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Magazinul oferă 206 de locuri de parcare pentru maşini şi rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Braşov şi susţine dezvoltarea comunităţii locale.

În incinta magazinului există următoarele spaţii comerciale: farmacie, plafar, pet shop, magazin Sergiana, punct de schimb valutar, fast food, chioşc de difuzare a presei şi atelier chei.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 114 magazine în România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.