Jay Leno şi-a luat la revedere, prezentând pentru ultima dată "The Tonight Show": Au fost cei mai minunaţi 22 ani din viaţa mea - VIDEO

Postat la 07 februarie 2014 44 afişări

Jay Leno şi-a luat la revedere într-o notă emoţionantă de la telespectatorii "The Tonight Show", joi seară, prezentând pentru ultima dată această emisiune a postului TV NBC, într-o ediţie în care celebrul prezentator a fost omagiat de Billy Crystal şi de o pleiadă de vedete.

Jay Leno şi-a luat la revedere, prezentând pentru ultima dată "The Tonight Show": Au fost cei mai minunaţi 22 ani din viaţa mea - VIDEO

 După ce a prezentat vreme de 22 de ani acest popular talk-show de televiziune, Jay Leno va fi înlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon.

Cântăreţul country Garth Brooks şi actorul Billy Crystal, invitaţii lui Jay Leno în prima lui emisiune, difuzată în mai 1992, au fost în platou şi la emisiunea de joi seară.

Potrivit Reuters, Jay Leno, în vârstă de 63 de ani, care a preluat rolul de prezentator al acestei emisiuni în 1992, de la Johnny Carson, a fost întâmpinat cu ovaţii de spectatorii prezenţi în platou, care s-au ridicat în picioare pentru a-l saluta pe celebrul prezentator TV.

"Nu-mi plac despărţirile. Postului NBC îi plac", a spus Jay Leno în monologul său introductiv, glumind pe seama postului TV care a orchestrat plecarea lui din acest talk-show în 2009, pentru a-l readuce însă în calitate de prezentator al emisiunii după câteva luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jay-leno-si-a-luat-la-revedere-prezentand-pentru-ultima-data-the-tonight-show-au-fost-cei-mai-minunati-22-ani-din-viata-mea-video-12038042
12038042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.