Iohannis, despre măsura privind ratele la bănci: Nu va da rezultate decât în talk-show

Postat la 06 februarie 2014 34 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, spune că înjumătăţirea ratelor pentru anumite categorii de persoane nu i se pare "o măsură bună" şi ea nu va da rezultate "decât în talk-show", iar ideea că "o economie aproape la pământ" ar putea creşte "scutind artificial" aceste persoane nu l-a convins.

Iohannis, despre măsura privind ratele la bănci: Nu va da rezultate decât în talk-show

 Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că înjumătăţirea ratelor nu i se pare "o măsură bună".

"Nu mi se pare o măsură bună. Nu a fost discutată în PNL, nu ştiu dacă a fost discutată în PSD. După părerea mea, nu va da rezultate decât în talk-show. Nu cred că este o măsură bună pentru oamenii care au venituri mici, care, peste doi ani, vor trebui să plătească o rată considerabil mai mare decât cea pe care o plătesc acum", a declarat Iohannis.

Potrivit acestuia, este "extrem de discutabil faptul ca o parte din aceste rate să fie scutite prin neplata impozitului pe venit".

"Impozitul pe venit este o sursă importantă de finanţare şi a statului şi a administraţiei locale, or să renunţăm aşa uşor la impozitul pe venit nu mi se pare în regulă", a spus Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-despre-masura-privind-ratele-la-banci-nu-va-da-rezultate-decat-in-talk-show-12032678
12032678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.