Jamie Dimon, şeful JP Morgan, anunţă că cea mai puternică bancă americană se pregăteşte pentru un mediu cu dobânzi zero în SUA

Postat la 11 septembrie 2019 33 afişări

Jamie Dimon, şeful JP Morgan, anunţă că cea mai puternică bancă americană se pregăteşte pentru un mediu cu dobânzi zero în SUA

Jamie Dimon, unul dintre cei mai influenţi bancheri şi şeful celei mai mari bănci americane JP Morgan Chase, anunţă că se îndoieşte că mediul cu dobânzi negative va ajunge până în SUA, dar se pregăteşte pentru această posibilitate, potrivit CNBC.

„Nu cred că vom ajunge la dobânzi zero în SUA, dar ne gândim la moduri în care să ne pregătim pentur asta, în cadrul natural al risk managementului”, spune Jamie Dimon într-o conferinţă la New York.

Influentul bancher atrage atenţia că aceste dobânzi nu vor afecta pe toată lumea, încât unele businessuri nici măcar nu vor resimţi schimbarea.

„Desigur, trebuie să iei în calcul efectele pe termen lung ale acestor dobânzi. Însă este dificil. Sunt multe businessuri care nu vor fi afectate deloc. Şi sunt alte businessuri care îşi vor vedea marjele afectate dar nu vor putea face nimic în privinţa asta”, explică Dimon.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dobanzi,
sua,
anunt,
jpmorgan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.