Jérôme Chevrolet este noul director general al Gefco România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 aprilie 2015 209 afişări

Gefco România anunţă numirea lui Jérôme Chevrolet în poziţia de director general. El preia postul de la Christophe de Korver, care părăseşte compania.

Jérôme Chevrolet este noul director general al Gefco România

Noua poziţie completează rolurile curente pe care le indeplineşte Jérôme Chevrolet, în calitate de area manager pentru ţările din Balcani şi director general Gefco Bulgaria.

“România este deja o ţară cheie în strategia regională Gefco, devenind un hub din ce în ce mai important în zona Balcanilo”, a declarat Jérôme Chevrolet, area manager pentru ţările din Balcani şi director general GEFCO România şi Bulgaria. Compania are 5 divizii – Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP şi Customs.

Jérôme Chevrolet a început colaborarea cu Gefco în 2007, când a preluat poziţia de director general al filialei Ucraina şi, şase ani mai târziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria şi a fost numit area manager pentru regiunea Balcanilor. Gefco şi-a început activitatea în România în urmă cu zece ani. Prezent în 150 de ţări, Gefco se numără printre primele 10 grupuri europene, cu o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013 şi 11.500 angajaţi. Cu peste 350 de locaţii în întreaga lume, compania se dezvoltă în Asia Centrală, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est şi America Latină.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/j-r-me-chevrolet-este-noul-director-general-al-gefco-romania-14102797
14102797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.