Îţi este dor să mergi la cumpărături? Vezi ce magazine s-au redeschis în Bucureşti, în ce condiţii de siguranţă şi câţi clienţi au avut

Postat la 15 mai 2020 322 afişări

Îţi este dor să mergi la cumpărături? Vezi ce magazine s-au redeschis în Bucureşti, în ce condiţii de siguranţă şi câţi clienţi au avut

Librăriile şi magazinele stradale de haine şi-au deschis porţile şi aşteaptă clienţi

Clienţii trebuie să poarte mască şi să respecte distanţa unii faţă de alţii. În prima zi de activitate, magazinele au fost vizitate de clinţi care au respectat regulile de protecţie

Angajaţii spun că le-a fost dor de job-ul lor, iar clienţii se bucură că pot reveni cu paşi mici la vechea viaţă. Angajaţii sunt echipaţi cu măşti şi mănuşi, iar dezinfectantul este nelipsit din incinta magazinelor

Shopping-ul online nu poate înlocui senzaţia pe care ţi-o dă o plimbare printre rafturile de cărţi ale unei librării. Cu acest crez au venit si cititorii, astăzi, la redeschiderea uneia dintre cele mai mari librării din Bucureşti.

”Nu caut ceva anume. Pur şi simplu m-am uitat la cărţi, m-am uitat la muzică, la filme şi probabil o să cumpăr câte ceva din pasiune”, a declarat unul dintre clienţi.

”De la ora 10 până acum, adică în 3 ore jumătate de funcţionare, avem 100 de bonuri şi un pic peste, vizitatori”, a declarat Dana Bucşa, manager regional Cărtureşti.

Nu doar cititorilor le-a fost dor să răsfoiască paginile cărţilor noi, ci şi angajaţii au dus dorul job-ului lor.

”Eram foarte nerăbdători să vină această zi. Am acumulat foarte mult dor de cărţi, de oameni, de mirosuri, de scârţâitul podelelor, de tot ce se întâmplă frumos aici”, a mai precizat Dana Bucşa.

De asemenea, cei care preferă să probeze şi nu să aleagă un articol vestimentar doar din poze, pot cumpăra din magazine fizice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
clienti,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.