Isarescu: Banii nu pica din cer, iar societatea trebuie sa inteleaga ca realitatea este cinica

Postat la 21 iulie 2010 16 afişări

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat, miercuri, ca societatea romaneasca trebuie sa inteleaga ca "realitatea este cinica", ca banii nu pica din cer si ca este nevoie de munca si de un efort major "al intregii colectivitati umane" pentru a se ajunge la bogatie.

"Adevarul financiar poate fi cinic, nemilos, dar apare si tendinta cealalta, de a se vorbi ca imperativa despre nevoile sociale si sa nu se vorbeasca despre aspectul financiar. E foarte periculos acest aspect. Banii nu pica din cer. Banii adevarati nu pica din cer, nici nu apar din tiparnita asa cum cred unii", a spus Isarescu, la o dezbatere cu tema "Romania 2010: constrangerile economico-financiare si imperativele sociale".

Guvernatorul BNR a precizat ca in momentul in care anumite persoane, inclusiv membrii ai Bancii Nationale, "indraznesc" sa aiba reflectii despre resursele financiare, sunt considerati cinici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Isarescu,
recesiune,
bani,
Romania,
BNR
/actualitate/isarescu-banii-nu-pica-din-cer-iar-societatea-trebuie-sa-inteleaga-ca-realitatea-este-cinica-6654036
6654036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.