Ironie marca Ciolacu: O veste extraordinară - au aflat românii că nu se mută ora Învierii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 martie 2021 54 afişări

O veste extraordinară - au aflat românii că nu se mută ora Învierii şi au, totuşi, voie să meargă la biserică, spune Marcel Ciolacu. Eu afirmă că a scăpat de amendă, pentru că oricum mergea la slujbă de Paşte.

Ironie marca Ciolacu: O veste extraordinară - au aflat românii că nu se mută ora Învierii

„Am înţeles că avem şi veşti bune de la Guvern. O veste extraordinară - au aflat românii că nu se mută nici ora Învierii şi au totuşi voie să meargă la biserică. Eu am o veste şi mai bună, am scăpat de amendă, că anunţasem că o să merg la biserică”, spune Marcel Ciolacu.

Slujba de Înviere se va desfăşura normal, a anunţat Patriarhia Română.

Se vor purta măşti, se va respecta distanţarea sanitară, iar la biserică se merge pe jos sau cu maşina.

Conform Patriarhiei, întâlnirea de joi organizată de Secretariatul de Stat pentru Culte la sediul Guvernului pe tema condiţiilor în care se vor desfăşura anul acesta Sărbătorile Pascale a fost bazată pe „un dialog deschis, onest, animat de cele mai bune intenţii comune în identificarea soluţiilor optime pentru respectarea libertăţii religioase şi, simultan, a respectării măsurilor sanitare în vigoare”.

Datele concrete legate de organizarea şi desfăşurarea Slujbei de Înviere vor fi comunicate atât de Patriarhia Română, cât şi de autorităţi după ce vor fi stabilite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
paşte,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.