iPhone 5, cel mai aşteptat gadget al anului? - GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 12 septembrie 2012 47 afişări

Doar câteva ore ne mai despart de lansarea mult aşteptatului iPhone5.Clienţi loiali Apple sau curioşi în materie de gadgeturi, oameni de pe întreg Globul vor afla astăzi răspunsul întrebărilor legate de mult trâmbiţata lansare. Cât va costa si ce poate să facă sunt principalele curiozităţi în materie de iPhone. Viteză şi ecran mai mari, o greutate mai mică sunt caracteristici pe care noul Iphone ar trebui să le întrunească, potrivit specialiştilor din domeniu intervievaţi de BBC. Potrivit aceleiaşi surse, se presupune că loialitatea faţă de Apple va aduce vânzări de peste 10 milioane de telefoane iPhone5 doar în prima săptămână de la lansare.

În presa internaţională au apărut deja şi preţurile la care vor fi comercializate noile iPhone-uri: astfel potrivit site-ului 9to5mac.com, iPhone-urile 5 vor fi disponibile la preţuri de 199 (16GB), 299 (32GB) şi 399 (64GB) de dolari.

Vânzările totale ale iPhone alcătuiesc aproape jumătate din profitul Apple, dar după o serie de dispute cu rivalii lor, în special cu Samsung, piaţa a devenit din ce în ce mai competitivă: Samsung a lansat numeroase telefoane şi tablete, iar din urmă vine şi Nokia - care a lansat chiar săptămâna trecută un nou aparat, care foloseşte tehnologie Microsoft.

Procesul câştigat de Apple în disputa cu Samsung legată de copierea tehnologiilor a avut ca rezultat plata de miliarde de dolari din partea Samsung şi ar trebui să fie un motiv pentru competitori să găsească noi inovaţii tehnologice: "Să încerci să baţi Apple la ceea ce face este, din punctul nostru de vedere o strategie greşită " spune pentru BBC Peter Misek, Senior Analist în tehnologie şi este de părere că Samsung ar trebui să încerce o abordare nouă.

Cine este designerul noului iPhone? Un bărbat de 44 de ani din Londra, care a studiat designul la Universitatea din Northumbria şi lucrează la Apple din 1992. Şi care şi-a cumpărat recent o casă în valoare de 10 milioane de lire pe "Coasta de Aur" a oraşului San Francisco.Sir Jonathan se descrie ca un perfecţionist şi a lucrat mai întâi la iMac, iPod, iPhone, iPad şi la alte produse cunoscute ale Apple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone 5,
gadget,
Apple
/actualitate/iphone-5-cel-mai-asteptat-gadget-al-anului-galerie-foto-10059835
10059835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.