iPhone 4S ar putea înregistra vânzări record, de patru milioane de unităţi, în primul weekend de la lansare

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 octombrie 2011 13 afişări

Sute de oameni s-au aşezat la cozi în Statele Unite, Marea Britanie, Australia sau Canada pentru a cumpăra noul telefon Apple, iPhone 4s.

Deşi a fost primit cu rezerve, fanii Apple au reacţionat şi par hotărâţi să facă din iPhone 4S un hit: compania a anunţat la începutul săptămânii că procesat un milion de precomenzi în primele 24 de ore de la lansare.

Numărul comenzilor este mult mai mare decât cele 600.000 înregistrate în primele 24 de ore la lansarea iPhone 4, în 2010. Acţiunile companiei, care înregistrau o cădere de cinci procente la prezentarea noului telefon cu crescut acum cu 3,8%.Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, a fost, conform CNN, în fruntea cozii care s-a format în faţa magazinului din oraşul său, Los Gatos, California. Răbdător, el îşi citea mailurile pe un iPad alb şi bea Dr Pepper ditetetic.

Analişti citaţi de Bloomberg estimau că Apple ar putea înregistra 4 milioane de telefoane 4S vândute în weekend, mai mult decât dublul vânzărilor iPhone 4, de 1,4 milioane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vânzări,
lansare,
iPhone 4S
/actualitate/iphone-4s-ar-putea-inregistra-vanzari-record-de-patru-milioane-de-unitati-in-primul-weekend-de-la-lansare-8867100
8867100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.