Iohannis: Suspendarea e fumigenă a lui Tăriceanu, vorbim când depune documentele

Autor: Andi Manciu Postat la 06 septembrie 2014 40 afişări

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, că demersul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru o nouă suspendare a şefului statului este "o nouă fumigenă", menţionând că îşi va exprima un punct de vedere când se va discuta în mod serios.

Întrebat cum vede solicitarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Iohannis a răspuns: "Deocamdată am auzit doar un fel fumigenă din partea domnului Tăriceanu. Să facă bine domnia sa să depună documentele şi atunci discutăm".

El a precizat că discuţiile se vor purta în Parlament, iar apoi liderii ACL îşi vor exprima opinia.

De asemenea, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a susţinut că tema suspendării este una "falsă, cu scopul de arunca praf în ochii românilor".

"Ca să nu discutăm despre ce face Ponta, să nu discutăm despre rateul cu comisarul european, care se prefigurează, să nu discutăm despre căderea economică a României, de locuri de muncă... Doar, doar vor rămâne în vechea dispută pe care şi-o doresc din răsputeri Ponta-Băsescu. Pentru noi această dezbatere nu există şi nu ne interesează", a declarat Blaga.

Preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu, propune iniţierea procedurii de suspendare şi demitere a preşedintelui Băsescu, el avansând şi un calendar, vizând suspendare în preajma datei de 23 septembrie şi referendum de demitere în 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidenţialelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
BLAGA,
SUSPENDARE
/actualitate/iohannis-suspendarea-e-fumigena-a-lui-tariceanu-vorbim-cand-depune-documentele-13217667
13217667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.