Iohannis despre pierderea Ministerului Justiţiei: PNL nu a vrut să înceapă un "demers de tip troc de piaţă"

Postat la 04 aprilie 2013 17 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis afirmă, referitor la pierderea Ministerului Justiţiei, că "PNL nu a vrut să înceapă un demers de tip troc de piaţă" şi că din acest motiv nu a solicitat alt portofoliu, nefiind vorba "despre o împărţire a ciolanului".

Iohannis despre pierderea Ministerului Justiţiei: PNL nu a vrut să înceapă un "demers de tip troc de piaţă"

 Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre decizia PNL de a renunţa la Ministerul Justiţiei şi a răspuns că a participat la luarea acestei decizii, lucrurile fiind mai complicate decât la prima vedere.

"Lucrurile sunt puţin mai complicate. Nu am dat şi nu ne-a fost luat. S-a hotărât în USL că, dacă tot a dorit primul ministru să preia interimatul la Ministerul Justiţiei şi dacă tot a dorit să facă nominalizările pentru procurori, atunci ar fi logic să-şi însuşească şi în continuare demersul pe justiţie. Nu ar avea nicio logică, după ce a scos esenţa din actualul ministeriat pentru această perioadă, să se dea ministerul înapoi la liberali, ca să continue ce? Să continue să dea explicaţii de ce a făcut primul ministru numirile pe care le-a făcut? Nu ar avea nicio noimă şi atunci USL, foarte înţelept, a hotărât să îi lase pe primul ministru şi PSD să-şi însuşească în continuare demersurile pe Ministerul Justiţiei", a spus Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-despre-pierderea-ministerului-justitiei-pnl-nu-a-vrut-sa-inceapa-un-demers-de-tip-troc-de-piata-10712968
10712968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.