Iohannis critică PSD în campanie: Se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 decembrie 2020 63 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis spune că Moldova, prin „grija guvernanţilor pesedişti”, a fost lăsată în urmă şi răspunde criticilor potrivit cărora laudă PNL în campania electorală: „Nu, nu îi laud. Pur şi simplu arăt cum stau lucrurile”.

Iohannis critică PSD în campanie: Se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă

„Această bucată de autostradă e primul tronson din Moldova care vine să arate determinarea noastră de a dezvolta semnificativ infrastructura din Moldova. (...) Nu este niciun secret că Moldova prin <grija> guvernanţilor pesedişti a fost lăsată în urmă. Şi aşa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări, am venit să dovedim, practic, că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări”, spune Klaus Iohannis.

El rspunde criticilor potrivit cărora laudă guvernarea liberală.

„Este un lucru care poate fi evaluat politic cel mai bine. Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, că pentru Moldova au fost inutili, nu au rezolvat nimic. Nici pentru restul ţării. Deci o guvernare pesedistă inutilă şi o guvernare liberală utilă. Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali. Nu, nu îi laud. Pur şi simplu arăt cum stau lucrurile”, conchide şeful statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
critici,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.