Iohannis consideră normal ca serviciile să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 29 septembrie 2014 48 afişări

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, deoarece acest lucru face parte din activitatea serviciilor.

Întrebat la Adevărul Live dacă el consideră că este normal ca serviciile de informaţii să aibă ofiţeri acoperiţi în presă şi în politică, Iohannis a răspuns: ”Da, eu cred că face parte din activitatea serviciilor şi nu cred că este vreo problemă. Eu, personal, consider că în servicii avem profesionişti foarte buni, dar nu cred că trebuie noi să le spunem cum să îşi facă treaba”.

Liderul PNL a precizat că el nu a fost ofiţer acoperit ”al niciunui serviciu de informaţii”.

Klaus Iohannis a comentat şi intrarea în competiţia electorală a fostului director SIE Teodor Meleşcanu.

”Nu este un lucru interzis prin vreun act normativ, dar mi se pare puţin forţată această intrare, să fii astăzi şef al SIE şi mâine să fii candidat la Preşedinţia României. Cred că aici ar fi nevoie de o reglementare suplimentară”, a spus el.

Întrebat despre numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de premier, venind tot din fruntea SIE, Iohannis a răspuns că este ”o chestiune similară”.

”Cred că este o chestiune care am face bine să o discutăm. Nu vreau să spun acum că este foarte bine sau foarte rău, dar având deja două proiecte de acest tip, cred că este cazul ca noi, politicul şi opinia publică, să dezbatem chestiunea şi să tragem o concluzie de acolo”, a afirmat Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
OFIŢERI ACOPERIŢI,
/actualitate/iohannis-considera-normal-ca-serviciile-sa-aiba-ofiteri-acoperiti-in-presa-si-in-politica-13355109
13355109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.