Investiţie de peste 188 mil. lei pentru proiectarea şi execuţia centurii municipului Zalău

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 06 ianuarie 2020 349 afişări

Investiţie de peste 188 mil. lei pentru proiectarea şi execuţia centurii municipului Zalău

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de participare pentru reluarea procedurii de achiziţie publică ’’Proiectare şi execuţie varianta de ocolire a Zalăului, investiţie de 188,3 mil. lei (39,5 mil. euro), fără TVA.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construirea variantei de ocolire a Zalăului, în lungime de 5,5 km, care include şi proiectarea şi execuţia a cinci viaducte şi a două poduri. Durata contractului este de 90 de luni: 6 luni proiectarea, 24 de luni execuţia lucrărilor şi 60 de luni garanţia acestora.

Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie ofertă de operatorul economic desemnat drept câştigător. Data limită de depunere a ofertelor este 14 februarie 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executie,
proiectare,
investitie,
centura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.