Inundatiile trec Carpatii: cod rosu in Harghita

Postat la 01 iulie 2010 12 afişări

Hidrologii au instituit joi dupa-amiaza codul rosu de inundatii si pe sectorul Tomesti - Sancraieni al Oltului, in judetul Harghita, pastrand avertizarea pentru anumite tronsoane ale Siretului si extinzand-o pentru un nou segment al Prutului.

"Se instituie cod rosu pe raul Olt, pe sectorul Tomesti - Sancraieni, judetul Harghita, pe raul Prut, sectorul Stanca Aval - amonte Ungheni, aferent judetelor Iasi si Botosani, si se mentine pe Siret, pe sectorul Lespezi-Dragesti (judetele Iasi, Neamt si Bacau) si pe sectorul Sendreni-Dunare (judetul Galati), pe raul Prut, pe sectorul Oroftiana-Acumularea Stanca Costesti (judetul Botosani) si pe sectorul Sivita-Dunare (judetul Galati)", se precizeaza intr-o actualizare a avertizarii hidrologice deja in vigoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
debite,
raport,
ploi,
vreme,
Olt
/actualitate/inundatiile-trec-carpatii-cod-rosu-in-harghita-6473836
6473836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.