Întrebare legitimă din partea elevilor din Constanţa: Dacă ni se iau telefoanele, nu mai putem filma abuzurile

Postat la 11 ianuarie 2018 87 afişări

Prin obligarea elevilor de a renunţa la telefoanele mobile în timpul orelor, aceştia nu vor mai putea filma dacă un cadru didactic face un abuz, spune preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa (AEC), Constantin Alexandru Manda.

Întrebare legitimă din partea elevilor din Constanţa: Dacă ni se iau telefoanele, nu mai putem filma abuzurile

Preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa (AEC), Constantin Alexandru Manda, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că de-a lungul timpului au avut loc agresiuni fizice ”de ambele părţi”, pentru că violenţa în şcolile din România ”este foarte mare”.

”Într-adevăr, este condamnabil şi regretabil că au fost violenţe din partea elevilor la adresa profesorilor, dar haideţi să fim conştienţi că s-a întâmplat de-a lungul timpului în primul rând invers. Şi nu este normal să se întâmple în niciun fel. Violenţa în şcoală este condamnabilă în toate formele sale şi de la oricine ar veni, nu trebuie să aibă loc”, a declarat Alexandru Manda.

Acesta este de părere violenţa prezentă în şcolile din România porneşte de la violenţa din familie, principala vinovată fiind ”educaţia” primită de copii, care sunt învăţaţi de mici că ”bătaia e ruptă din rai”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.