ÎNŞELĂCIUNE cu servicii de turism: O femeie din Capitală, reţinută după ce a vândut servicii care nu au fost onorate

Postat la 01 august 2013 49 afişări

O femeie de 48 de ani din Capitală, administrator al unei agenţii de turism, a fost reţinută miercuri sub acuzaţia de înşelăciune, după ce a vândut servicii de transport şi cazare pentru diferite destinaţii din Europa, care nu au fost onorate, potrivit Poliţiei Capitalei.

ÎNŞELĂCIUNE cu servicii de turism: O femeie din Capitală, reţinută după ce a vândut servicii care nu au fost onorate

 Poliţiştii au fost sesizaţi, în iunie, cu privire la faptul că, în perioada iunie 2012 - mai 2013, peste 30 de persoane au achiziţionat, de la agenţia de turism Romtravel Europa Bookings Com SRL din sectorul 2, pachete turistice ce constau, în principal, în servicii de transport şi cazare către diferite destinaţii din Europa, acestea nefiind însă onorate de către firmă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Din cercetări a rezultat că Eugenia Biclea, în calitate de administrator al agenţiei, a încasat integral contravaloarea serviciilor menţionate în contracte, fără a le onora, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 100.000 de lei, au mai spus sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inselaciune-cu-servicii-de-turism-o-femeie-din-capitala-retinuta-dupa-ce-a-vandut-servicii-care-nu-au-fost-onorate-11189939
11189939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.