Inovaţi în România? Înscrieţi-vă proiectele aici!

Autor: Ioana Matei Postat la 23 noiembrie 2023 120 afişări

Inovaţi în România? Înscrieţi-vă proiectele aici!

BUSINESS Magazin pregăteşte a zecea ediţie a catalogului „Cele mai inovatoare companii din România”, ce cuprinde proiecte inovatoare, concepute sau aplicate de companiile din România în varii domenii: în ediţia din acest an le vom structura aleatoriu în capitolele – inovaţii tehnice, de marketing, de produs, de management. Proiectul a fost lansat pornind de la premisele că inovaţia este, într-o lume tot mai mică, cheia dezvoltării viitoare.

Vă invităm să vă înscrieţi proiectele, ţinând cont de faptul că pentru publicare, o inovaţie trebuia să respecte următoarele criterii: să fie dezvoltată în România sau piaţa locală să fi fost printre primele unde aceasta a fost implementată, să fi fost lansată cu nu mai mult de 24 de luni în urmă şi să fi generat rezultate cuantificabile până în prezent şi/sau să existe previziuni referitoare la rezultate.

Pentru prezentarea proiectelor în cadrul catalogului, sunt necesare următoarele informaţii:

Numele companiei:

Denumirea inovaţiei:

Tipul inovaţieitehnică/de marketing/de produs/de management etc.

Cifră de afaceri  companie (2022):

Profit companie (2022):

Număr de angajaţi:

Despre:

Un paragraf cheie despre inovaţie

Descrierea inovaţiei:

data lansării, valoarea financiară a investiţiei direcţionate în aceasta, persoanele implicate, motivaţia, publicul vizat, nevoile cărora le răspunde etc.

Elementul de noutate:

cum se diferenţiază de alte produse/servicii prezente pe piaţă, ce aduce nou

Efectele inovaţiei:

ce impact are/a adus asupra publicului/al clienţilor/pieţei/companiei

În plus, pentru realizarea materialului, la trimiterea propunerilor, vă rugăm să ne transmiteţi imagini relevate pentru ilustrarea textului, la calitate de print – format jpg, rezoluţie 300 dpi, dimensiune de minim 1Mb.

PRECIZARE:

  • Vor fi luate în considerare doar fişele complete, însoţite de imaginile aferente la calitatea necesară pentru print. 
  • Nu trimiteţi aceleaşi fişe cu care aţi participat la proiectul CSR - Cele mai responsabile companii!
  • Nu putem primi fişe de inovaţii care au apărut în ediţiile precedente ale acestui anuar!

Aşteptăm propunerile voastre pe adresele ioana.matei@businessmagazin.ro, andra.stroe@businessmagazin.ro, ioana.a.mihai@gmail.com. 

Mulţumim,

Echipa Business MAGAZIN

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.